tag:blogger.com,1999:blog-456472728520217390.post6539339043635263155..comments2024-03-25T18:56:58.313+01:00Comments on dolcevita-in-my-kitchen: Tarta z boćwiną, porem i migdałamiEdita Guhlhttp://www.blogger.com/profile/03973909199151615717noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-456472728520217390.post-83889798612673343782020-11-10T17:14:19.013+01:002020-11-10T17:14:19.013+01:00Poniewaz tez mieszkam w Niemczech, znam mangold do...Poniewaz tez mieszkam w Niemczech, znam mangold doskonale, choc nie wiedzialam, ze w Polsce nazywa sie bocwina. Twój przepis bardzo mi sie podoba i ciesze sie, ze zajrzalam tutaj, gdyz mnie bardzo zainspirowal.konhamboshttps://www.blogger.com/profile/05220563345218908903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-456472728520217390.post-50315041511278824142016-01-13T06:42:03.578+01:002016-01-13T06:42:03.578+01:00Ostrzegam, ona rosnie duza jak buraki cukrowe :-) ...Ostrzegam, ona rosnie duza jak buraki cukrowe :-) Ale kolorki ma piekne. Edita Guhlhttps://www.blogger.com/profile/03973909199151615717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-456472728520217390.post-92189269616360967862016-01-12T13:54:10.247+01:002016-01-12T13:54:10.247+01:00przepiękna boćwina! ciekawe cy urośnie w doniczkac...przepiękna boćwina! ciekawe cy urośnie w doniczkach, mogłabym zasadzić na wiosnę:)<br />tarta też wygląda apetycznie, zjadłabymAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05259832382111860440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-456472728520217390.post-88546721898834928692016-01-10T15:37:32.620+01:002016-01-10T15:37:32.620+01:00Kochana, bocwinke wysiej z nasionek. Jak u mnie wy...Kochana, bocwinke wysiej z nasionek. Jak u mnie wyrosla, to urosnie wszedzie :-) To wcale nie jest takie egzotyczne, jak wyglada. Ale zawsze mozna zamienic bocwinke na szpinak, ja akurat mialam duzo tego warzywka i probuje gdzies upchac. Pozdrawiam cieplutko :-)Edita Guhlhttps://www.blogger.com/profile/03973909199151615717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-456472728520217390.post-3037106021931900652016-01-10T14:14:23.511+01:002016-01-10T14:14:23.511+01:00Mamma Mia! Piękna! Wygląda smakowicie, tylko skąd ...Mamma Mia! Piękna! Wygląda smakowicie, tylko skąd ja wezmę tę egzotyczną BOĆWINKĘ? Dlo mojego dobrego samopoczucia, w tym przepisie wymieniłabym tylko mąkę pszenną na mąkę pszenną z pełnego przemiału. Podoba mi się ta wisienka na torcie, czyli posypanie płatkami migdałów, mniam! Na Sylwestra jadłam zupę brokułową z groszkiem ptysiowym oraz mnóstwem prażonych płatków migdałowych. Dzięki Twojej tarcie przypomniał mi się szalony Sylwester :)Wiolla MojaToskaniaComhttps://www.blogger.com/profile/04647226085145321718noreply@blogger.com