dolcevita-in-my-kitchen

Blog o gotowaniu, fotografii, okruchy z życia emigranta...

23 lis 2015

Wykwintny mus czekoladowy z owocem granatu

›
Zapraszam na przepyszny deser, mus czekoladowy z owocem granatu. Wstyd się przyznać, ale moda na owoc granatu jakoś nas do tej pory omin...
7 komentarzy:
19 lis 2015

Zapiekanka ze słodkich ziemniaków

›
Zapiekanka ze  słodkich ziemniaków - Edyta Guhl Kochani, dzisiaj szybki przepis na obiad- zapiekankę ze słodkich ziemniaków. Prz...
4 komentarze:
16 lis 2015

Kruche ciasteczka- liski i jeżyki

›
Zapraszam na przepyszne, kruche ciasteczka w formie lisków lub jeżyków. Jeszcze nie zaczęło sie u nas adwentowe pieczenie- Adventbäcker...
2 komentarze:
11 lis 2015

Deser z mango i nasionkami chia

›
Nasionka szałwii hiszpa ń s kiej, zwane nasionkami chia kupiłam pierwszy raz ponad rok temu, kiedy piekłam chlebek zmieniąjacy życie. Od ...
2 komentarze:
8 lis 2015

Drożdżowa figurka Św. Marcina- Weckmann

›
Drozdzowe figurki Sw. Marcina. Edyta Guhl. Je ś li 11 listopada znajdziecie się w Niemczech, niech nie zdziwią Was dzieci z lampionam...
5 komentarzy:
6 lis 2015

Czekoladowy wąż- czyli babka piaskowa dwukolorowa z marcepanem

›
Ciasto wąż. Edyta Guhl. Klasyczny przepis na marmurkową babkę urozmaiciłam na dwa sposoby. Zmieniłam jej smak przez dodanie masy marce...
1 komentarz:
1 lis 2015

Kruche babeczki z karmelowym nadzieniem i orzechami

›
Kruche babeczki z karmelem. Edyta Guhl. Zapraszam na przepyszne kruche babeczki z nadzieniem karmelowym i orzechem włoskim. Przepis ...
4 komentarze:
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
▼

Strony

▼

Seiten

▼
Obsługiwane przez usługę Blogger.