dolcevita-in-my-kitchen
Blog o gotowaniu, fotografii, okruchy z życia emigranta...
18 mar 2016
Wesołych Świąt!
›
Wesołych Świąt. Edyta Guhl. Z okazji zbliżającej się Wielkanocy nastapi około 2-tygodniowa przerwa na blogu. Wszystkim czytelnikom ży...
2 komentarze:
17 mar 2016
Niemieckie ciasto,, Użądlenie pszczoły"
›
Witajcie Kochani, postanowiłam wyjechać na Święta do Polski i bardzo się z tego cieszę, ale nie chcę zostawić Was bez nowego przepisu. ...
5 komentarzy:
10 mar 2016
Warzywne kotleciki z kalafiorem.
›
Warzywne kotleciki z kalafiorem. Edyta Guhl. Witajcie kochani, dzisiaj zapraszam na kotleciki z kalafiora, nie są smażone na tłuszczu...
6 komentarzy:
8 mar 2016
Bułeczki na zakwasie
›
Bułeczki na zakwasie. Edyta Guhl. Witajcie Kochani, ostatnio wspominałam, że nastawiłam zakwas i czekam cierpliwie, żeby coś dobrego...
4 komentarze:
5 mar 2016
Muffinki z selerem i słonecznikiem
›
Muffinki z selerem i słonecznikiem. Edyta Guhl. ,, W niedziel ę nie ma nas w domu“, tym hasłem animują lokalne gazety do ...
8 komentarzy:
28 lut 2016
Owocowe skórki, czyli wegańskie żelki
›
Owocowe skórki, czyli wegańskie żelki. Edyta Guhl. Witajcie Kochani, zapraszam serdecznie na moje nowe odkrycie jak przetrwać post n...
2 komentarze:
Zapiekanka z ziemniakami i gruszkami
›
Zapiekanka z ziemniakami i gruszkami. Edyta Guhl. Pierwszy raz jadłam Kartoffel-Gratin, czyli zapiekankę z ziemniaków w małej restaurac...
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer