dolcevita-in-my-kitchen

Blog o gotowaniu, fotografii, okruchy z życia emigranta...

18 mar 2016

Wesołych Świąt!

›
Wesołych Świąt. Edyta Guhl. Z okazji zbliżającej się Wielkanocy nastapi około 2-tygodniowa przerwa na blogu. Wszystkim czytelnikom ży...
2 komentarze:
17 mar 2016

Niemieckie ciasto,, Użądlenie pszczoły"

›
Witajcie Kochani, postanowiłam wyjechać na Święta do Polski i bardzo się z tego cieszę, ale nie chcę zostawić Was bez nowego przepisu. ...
5 komentarzy:
10 mar 2016

Warzywne kotleciki z kalafiorem.

›
Warzywne kotleciki z kalafiorem. Edyta Guhl. Witajcie kochani, dzisiaj zapraszam na kotleciki z kalafiora, nie są smażone na tłuszczu...
6 komentarzy:
8 mar 2016

Bułeczki na zakwasie

›
Bułeczki na zakwasie. Edyta Guhl. Witajcie Kochani, ostatnio wspominałam, że nastawiłam zakwas i czekam cierpliwie, żeby coś dobrego...
4 komentarze:
5 mar 2016

Muffinki z selerem i słonecznikiem

›
Muffinki z selerem i słonecznikiem. Edyta Guhl.  ,, W niedziel ę  nie ma nas w domu“, tym hasłem animują lokalne gazety do ...
8 komentarzy:
28 lut 2016

Owocowe skórki, czyli wegańskie żelki

›
Owocowe skórki, czyli wegańskie żelki. Edyta Guhl. Witajcie Kochani,  zapraszam serdecznie na moje nowe odkrycie jak przetrwać post n...
2 komentarze:

Zapiekanka z ziemniakami i gruszkami

›
Zapiekanka z ziemniakami i gruszkami. Edyta Guhl. Pierwszy raz jadłam Kartoffel-Gratin, czyli zapiekankę z ziemniaków w małej restaurac...
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
▼

Strony

▼

Seiten

▼
Obsługiwane przez usługę Blogger.