dolcevita-in-my-kitchen

Blog o gotowaniu, fotografii, okruchy z życia emigranta...

9 paź 2016

Oh lala, La Wallonie! Domowy serek

›
Bergerie Acemont w Belgii. Walonia w Belgii i pyszne sery owcze. Oh lala, La Wallonie! Walonia- francuskojęzyczny region w po...
2 komentarze:
27 wrz 2016

Ciasto ze śmietaną i malinami,, Zatrzymać lato"

›
Ciasto ze śmietaną i malinami. Edyta Guhl. Zimne, zamglone poranki, zapach palonego bukowego drewna, coraz więcej liści pod drzewem. Je...
3 komentarze:
24 wrz 2016

Ciasteczka owsiane

›
Owsiane ciasteczka firmy Hans Freitag. Hurra, hurra wygrałam...ciastka. A ponieważ nigdy nic nie wygrywam, postanowiłam podzielić si...
18 wrz 2016

Bułeczki z ziołami. Opactwo w Clervaux.

›
Bułeczki z ziołami. Edyta Guhl. Opactwo w Clervaux. Czerwona wieża, która majestatycznie króluje nad Clervaux w Luksemburg...
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
▼

Strony

▼

Seiten

▼
Obsługiwane przez usługę Blogger.