dolcevita-in-my-kitchen
Blog o gotowaniu, fotografii, okruchy z życia emigranta...
23 paź 2016
Bouillon i zupa z czarnej rzepy
›
Zamek w Bouillon. Zupa z czarnej rzepy. Edyta Guhl. Bouillon, czyli bulion to pyszna, rozgrzewająca zupa, która chroni...
2 komentarze:
16 paź 2016
Tort z makaronu
›
Tort z makaronu. Edyta Guhl Włoskie krajobrazy w Eifel. Na blogu z wdzięczną nazwą w tytule,, dolce vita“ nie powinno zabraknąć w...
4 komentarze:
9 paź 2016
Oh lala, La Wallonie! Domowy serek
›
Bergerie Acemont w Belgii. Walonia w Belgii i pyszne sery owcze. Oh lala, La Wallonie! Walonia- francuskojęzyczny region w po...
2 komentarze:
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer