dolcevita-in-my-kitchen

Blog o gotowaniu, fotografii, okruchy z życia emigranta...

4 lis 2016

Berliner Brot, czyli Berliński Chlebek

›
Berliński Chlebek( Berliner Brot) Tradycyjne niemieckie wypieki. Berliner Brot, czyli Berliński Chlebek to rodzaj pi...
2 komentarze:
23 paź 2016

Bouillon i zupa z czarnej rzepy

›
Zamek w Bouillon. Zupa z czarnej rzepy. Edyta Guhl.  Bouillon, czyli bulion to pyszna, rozgrzewająca zupa, która chroni...
2 komentarze:
16 paź 2016

Tort z makaronu

›
Tort z makaronu. Edyta Guhl Włoskie krajobrazy w Eifel. Na blogu z wdzięczną nazwą w tytule,, dolce vita“ nie powinno zabraknąć w...
4 komentarze:
9 paź 2016

Oh lala, La Wallonie! Domowy serek

›
Bergerie Acemont w Belgii. Walonia w Belgii i pyszne sery owcze. Oh lala, La Wallonie! Walonia- francuskojęzyczny region w po...
2 komentarze:
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
▼

Strony

▼

Seiten

▼
Obsługiwane przez usługę Blogger.