dolcevita-in-my-kitchen

Blog o gotowaniu, fotografii, okruchy z życia emigranta...

23 cze 2019

Faszerowana kapusta po ormiańsku

›
Faszerowana kapusta po ormiańsku to fajna alternatywa dla tradycyjnych gołąbków. Inspiracją był tradycyjny przepis z mięsem i ryżem i...
4 komentarze:
6 cze 2019

Użądlenie pszczoły

›
Kolejny przepis z Waszej ulubionej rubryki: najbardziej znane ciasta niemieckie. Znane i lubiane oczywiście. Zapraszam na pyszne cia...
7 komentarzy:
29 maj 2019

Frytki z batatów i sos z awokado

›
Nie samym ciastem żyje człowiek. Od czasu do czasu trzeba przekąsić coś warzywnego i zdrowego. Mogą być frytki. I nie mowię tutaj o t...
8 komentarzy:
23 maj 2019

Kruche ciasto z rabarbarem i kwaśną śmietaną

›
Kolejny raz wyszłam ze sklepu objuczona rabarbarem. Nie potrafiłam mu się oprzeć. Sezon na rabarbar trwa tak krótko, a tak dużo mam ...
4 komentarze:
18 maj 2019

Orzechowa Żyrafa

›
Ciasto Żyrafa to prawdziwy hit internetu...Masz wrażenie Déjà-vu? Takie ciasto już gdzieś było? To nie Déjà-vu. Babka  Żyrafa tak się ...
6 komentarzy:
15 maj 2019

Odrywane bułeczki drożdżowe z czosnkiem niedźwiedzim

›
Pull apart bread znamy najczęściej jako odrywany chlebek na drożdżach z ziołami. Na blogu był już przepis na słodką wersję pull apart ...
8 komentarzy:
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
▼

Strony

▼

Seiten

▼
Obsługiwane przez usługę Blogger.