dolcevita-in-my-kitchen

Blog o gotowaniu, fotografii, okruchy z życia emigranta...

10 lut 2016

Zapiekanka z chleba i warzyw

›
Zapiekanka z chleba i warzyw. Edyta Guhl. Pamiętam jak w dzieciństwie z upodobaniem czytałam rubryki w Zwierciadle lub Kobiecie i...
2 komentarze:
7 lut 2016

Delikatna babka do popołudniowej kawy

›
Delikatna babka do kawy. Edyta Guhl. Dzisiejsze ciasto jest doskonałym wprowadzeniem do okresu postnego. Po ciężkich kremowych ciastach...
2 komentarze:
6 lut 2016

Serowe roladki- dwie metody przygotowania

›
Serowe roladki z oliwkami i pietruszką. Edyta Guhl. Witajcie Kochani, moją ostatnią propozycją na karnawałowy bufet są serowe roladk...
3 komentarze:
28 sty 2016

Ciasto Konfetti na karnawał

›
Ciasto z galaretką na karnawał.Edyta Guhl. Witajcie Kochani, karnawał zapowiada się wesoło. Zaplanowa ł am kolorowe ciasto z galaret...
4 komentarze:
25 sty 2016

Cynamonowa bułka drożdżowa ze zmarszczkami ;-)

›
Cynamonowa bułka drożdżowa ze zmarszczkami. Późnym popołudniem upiekłam tego zabawnego drożdżowca z cynamonem i zanim wystygł, znik...
1 komentarz:
22 sty 2016

Warzywne gołąbki z kapusty włoskiej z sosem paprykowym

›
Warzywne gołąbki z kapusty włoskiej z sosem. Edyta Guhl. Klasyczne, niemieckie gołąbki, czyli Kohlrouladen, robione są z białej kapusty...
6 komentarzy:
18 sty 2016

Środziemnomorski chlebek

›
Ś rodziemnomorski chlebek z suszonymi pomidorami, oliwkami i ziołami. Zapraszam na odrobinę słońca w środku zimy, czyli środziemnomorsk...
6 komentarzy:
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
▼

Strony

▼

Seiten

▼
Obsługiwane przez usługę Blogger.