Zdrowych
i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy
przepełnionych
wiarą, nadzieją i milością
serdecznych
spotkań w rodzinie i z przyjaciółmi
pogody ducha, smacznej święconki i mokrego poniedziałku
pogody ducha, smacznej święconki i mokrego poniedziałku
życzy
z całego serca
blog: Dolcevita- in- my- kitchen
Wiosenna
sałatka:
pęczek
rzodkiewek
kapusta
pekińska
puszka
kukurydzy
ogórek
świeży
koperek
Dressing:
1
łyżka majonezu
pół
kubeczka kwaśnej śmietany
2
łyżki maślanki
łyżeczka musztardy
sól,
pieprz do smaku
Wykonanie:
1.
Warzywa umyć, rzodkiewkę i ogórek pokroić w plasterki. Kapustę
posiekać w drobne paseczki. Koperek posiekać. Wrzucić do miski,
dodać odsączoną kukurydzę z puszki.
Wzajemnie, Edytko! Piękne zdjęcia! Szczególnie to, na pierwszym planie ;). Pozdrawiam serdecznie A.
OdpowiedzUsuńDziekuje Kochana, pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego :-*
Usuń